Äntligen är Kollektion 2018 här!
Efter en helg med lyckat Tårttåg och premiär presenterar vi nedan årets senaste nyheter från konditorerna. Givetvis ligger några favoriter från tidigare sortiment kvar, så som Triple Chock, Hakuna Matata och Björnbär!


SVART MAGI
Lakritsmousse, lakritsbrownie och lakritskräm med ett inre av syrlig yuzumousse och jordgubbar. Lakritslovers hello!! Tårtan är bakad utan nötter, mandel & gluten. Den finns i tre storlekar; small, medium och large. 

 

RAZZEL TRAZZEL
Lena toner av mango, kaxig kokosbotten och hallon med inslag av passion får dig att drömma om tropiskt klimat! Tårtan är bakad utan nötter, mandel & gluten. Den finns i storleken 10 bitar.

 

SOMMARFLÖRT
Frisk flädermousse, ljuvlig italiensk maräng och jordgubbsmousse på en sockerkaksbotten toppad med säsongens bär. Tårtan är bakad utan nötter, mandel, laktos & gluten. Den finns i tre storlekar; small, medium och large. 

 

NORDIC GOLD
Saftig hasselnötsbotten med ett härligt inre av hjortronkräm, mjölkchokladmousse och en himmelsk kolakräm on top! Tårtan är bakad utan mandel & gluten. Den finns i tre storlekar; small, medium och large. 

 

SÖTA GUBBEN
Vit chokladbrownie med hallon, fräsch yoghurtmousse med jordgubbar och krämig vaniljgrädde. Bam! Tårtan är bakad utan nötter & gluten. Den finns i storleken 10 bitar.

Klicka HÄR för att komma direkt till vår webshop där du kan klicka hem din nya favorit på direkten!