Steinbrenner & Nyberg satsar på nästa generation

Familjeföretaget Steinbrenner & Nyberg från Göteborg finns för er som älskar Nyttigheter & Njutningar med allt från krispiga knäckebröd till läckra praliner. Vi har gjort sig känna med stans bästa semlor och titulerar oss som experter på franska moussetårtor. Ytterst traditionella och supermoderna med högsta standard är mottot i bageriet som är lokalt placerat i vår nybyggda anläggning i Mölndal.

Under tidigt 90-tal tog Angela Steinbrenner & Urban Nyberg över Konditori Max och redan året därpå startade de Conditoriet Kort & Gott på Södra vägen. Tidigt föddes både lysande och galna idéer där en del var fel och andra helt rätt. Detta blev starten på det som 1998 döptes om till Steinbrenner & Nyberg.

Idag hittar ni sju butiker i Göteborg, en i Mölndal och en butik i Kungsbacka. Hos oss hittar ni en härlig blandning bestående av traditioner, trender och hantverk. Nybakade surdegsbröd för alla smaker, spröda fröflarn, mustiga soppor, dagsfärska frukostfrallor, saftiga bullar, rykande nymalet kaffe, nygräddade hallongrottor eller traditionella bondkakor – hos oss finns något för alla!

I snart 20 år har vi serverat vår kändis Soppa och tårtbuffé. Det finns idag i sex av våra butiker. Dagens soppa serveras alltid med nybakat bröd, smör och ost. Till dessert finns en stor tårtbuffé med våra favoriter blandat med nya experiment från våra duktiga konditorer att välja mellan. Kaffe eller te ingår.

Hos Steinbrenner & Nyberg finns ett gemensamt intresse för sälj & service och vårt mål är att alltid leverera utöver det vanliga. Vi strävar efter att leverera unik och kreativ service, med ärlig och kunnig personal – vi vill att du som kund ska smaka, njuta och uppleva så mycket som möjligt under ditt besök hos Steinbrenner & Nyberg, oavsett om du är hos oss för första gången eller köper frukost dagligen.

Vi är en härlig blandning av göteborgare i alla åldrar.

Säljare, konditorer, bagare, chaufförer och kallskänkor är bara några av krafterna bakom vårt företag och vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor. Passar du eller någon i din närhet in hos oss så tveka inte på att höra av dig. Mer information om ansökan hittar du under fliken ”Jobba hos oss”.

Hjärtligt välkomna in till oss önskar personalen på Steinbrenner & Nyberg!

Nyhetsbrev

Facebooknyheter

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: An access token is required to request this resource.
Type: OAuthException