Våra semlor görs på en traditionsrik vetedeg av Göteborgstyp med nymald kardemumma. Fyllningen består av mandelråmassa med 67% mandel och 33% socker. Mandeln i råmassan är dessutom medelhavsmandel vilken har en mer utpräglad smak. Slutligen tillsätter vi finriven nyrostad mandel för att höja smaken ytterligare. Toppad med nyvispad fluffig grädde med en lägre fetthalt på 35% och utan tillsatt socker. Steinbrenner & Nyberg använder endast svensk grädde. Överst ett handklippt trekantigt lock med finaste puder av florsocker.
Nyhetsbrev
Vårt jubileumsfirande kickades igång av tårttåget, men festen har faktiskt bara börjat! 🥳 ![]()
Hela oktober firar vi med olika erbjudanden, till exempel att vi just nu har 10 % rabatt på alla tårtor i vårt ordinarie sortiment! Och du, det går att köpa hur många tårtor som helst med 10 % rabatt, grymt va!? 🍰😍
... Se merSe mindre
Vi vill tacka er alla som kom och mötte upp oss i lördags! 🙌 För att ni trotsade regnet som de äkta göteborgare ni är, och för att ni ville provsmaka vår jubileumstårta. Vi ses igen nästa år, och tills dess är ni välkomna in i våra butiker som finns på flera ställen i Göteborg, två i Mölndal samt en i Kungälv och Kungsbacka. Ni är bäst! 🍰 🥰
... Se merSe mindre