Våra semlor görs på en traditionsrik vetedeg av Göteborgstyp med nymald kardemumma. Fyllningen består av mandelråmassa med 67% mandel och 33% socker. Mandeln i råmassan är dessutom medelhavsmandel vilken har en mer utpräglad smak. Slutligen tillsätter vi finriven nyrostad mandel för att höja smaken ytterligare. Toppad med nyvispad fluffig grädde med en lägre fetthalt på 35% och utan tillsatt socker. Steinbrenner & Nyberg använder endast svensk grädde. Överst ett handklippt trekantigt lock med finaste puder av florsocker.
Facebook feed
Har du testat ett brytbröd som alternativ för den vanliga middagslimpan? I så fall är detta något som MÅSTE provas på studentbordet i år. 😍 De bakas av våra duktiga bagare med sinne för vackra mönster och goda smaker i perfekt harmoni! ![]()
Du hittar dessa och massor av annat gott på vår hemsida!![]()
https://shop.steinbrenner-nyberg.se/sortiment/studenten-240/brytbrod-med-blandade-fron-233
... Se merSe mindre
I Kongahälla har vi idag ett supererbjudande med sänkta priser på smarriga grillmackor och viner från kära vänners vingårdar i Tyskland! 🇩🇪![]()
Erbjudandet gäller endast i vårt konditori i Kongahälla, detsamma gäller erbjudandet om 50 % på stenugnsbakade surdegsbröd! 🙌 (max 2 per hushåll)![]()
Välkomna in!
... Se merSe mindre