På lördag 24 april är vi med och samarbetar tillsammans med Arla och andra konditorier inför vårens kosläpp! Alla våra 9 konditorier kommer på redan under fredagen 23/4 stå laddade med massor av kanelbullar som ska delas ut gratis till våra morgonpiggaste gäster, råmar du dessutom i kassan så bjuder vi även på en kaffe :).

Först till kvarn! 4 bullar per hushåll. Nedan kan ni läsa vad Arla själva har skrivit på sin hemsida.

För mer information: https://www.arla.se/event-sponsring/koslapp/live/

Bulla upp inför kosläppet
Varje vår delar vi ut hundratusentals bullar på Arlagårdar runt om i landet. Varför? Kosläpp så klart! Men precis som 2020 blir det andra bullar i år! På lördag tar vi kosläppet hem till dig – och bullarna också!

Hur?
Enkelt! På fredag kommer du som bor nära något av konditorierna längre ned ned kunna gå dit och få bullar. Använd kartan och leta efter ställen som är markerade med en bulle. Vänta sedan med att äta bullen till lördagens livesändning för bästa möjliga upplevelse. Du kan så klart äta den redan på fredag men då får du lova att i alla fall tänka på kosläpp under tiden du äter.

Varför?
Det här är vårt sätt att stötta bagerier och konditorier runt om i landet nu när de behöver det som mest. Och en vår utan bullar hade inte känts rätt, eller hur? Först till kvarn!

Varje konditori har cirka 250 bullar. Högst fyra per person. Det är alltså ganska troligt att bullarna kommer ta slut, så försök vara ute i god tid. Kom ihåg att hålla avstånd vid eventuell kö. En tumregel perfekt för ändamålet: tänk att det ska få plats en ko mellan dig och personen framför.