Hej på er! Här kommer lite uppdateringar om vad som händer hos oss, precis just nu! =)

På tisdag den 26/6 så går vi all in på tårta. Denna dagen har du chansen att äta en hel buffé av smörgåstårtor, ekologiskt bröd med ost, kaffe/té och så klart vår tårtbuffé till. Denna dagen utgår soppan helt och hållet och ersätts alltså av smörgåstårtor. Kan ju inte bli annat än kalas! Priset förblir det samma som om man köper soppa och tiderna är samma som vanligt. De ställen som serverar denna läckra buffé på tisdag blir Saluhallen, Sannegården och Bageributiken. Har du frågor? Slå den butik du önskar besöka en signal!
UPDATE: Vi kör Smörgåstårtsbuffé även på Södra vägen idag!! Välkomna!

Vår butik och servering på Östra Larmgatan är i full fart med renovering och hittills har vi kunnat ha delar av serveringen öppet som vanligt. Men nu är det dags för byggare Bob och hans gäng att bröta ordentligt, och vi har därför beslutat att stänga ner denna enhet helt under måndag och tisdag 25e/26e juni. Vi hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaka till tjejerna där på onsdag morgon då de öppnar upp portarna kl 07:00.

Midsommar är nu riktigt nära och våra butiker är redo att hjälpa er med allt ni kan tänkas önska till midsommar. Passa på att handla in det du behöver redan under torsdag, då ett par ställen har stängt under midsommarafton och helgen. Kavring, danska rågbröd, baguetter och knäcke, och mycket mycket mer, bakas för fullt av Mikael och bagarna! De butiker som har öppet på midsommarafton är Linnégatan & Södra vägen  9:00-13:00, Bageributiken 8:00-13:00 samt Kungsmässan 10:00-15:00.

Nu under sommartid anpassar vi vårat sortiment efter säsongens läckerheter. Nu hittar ni bland annat rabarberbulle och rabarberkransen hos oss, eller varför inte testa på sommarens bästa kaklängd med jordgubbar, vaniljkräm och mandel? Vi kan också avslöja att våra konditorer är i full fart med att testa fram vår kommande tårtkollektion 2019 som har premiär tillsammans med vårat traditionsenliga tårttåg i mitten av september. Fram tills dess har ni nu ett tårtsortiment bestående av alla storfavoriter att välja bland, som Hakuna matata, björnbär och Triple Chock. Är det någon som är taggad inför tårttåget och vad för tårtor som dyker upp här näst från konditorbranschens trender?

Och så vi vill passa på att önska er alla en riktigt härlig midsommar!