Lördagen den 16e september är det återigen dags för Steinbrenner & Nybergs årliga tårttåg. För åttonde året i rad kommer tåget tuffande igenom Mölndal och Göteborg. Intresset är enormt och tåget är idag långt mycket mer populärt än stadens spårvagnar. Detta trots att hastigheten sänkts från 25km/h till ynka 15km/h. 20 hurtiga gottegrisar kommer att dela ut 4000 bitar tårta på de traditionsenliga stoppen Mölndals centrum, Korsvägen, Göteplatsen, Kungstorget och Linnégatan.

  • Från början var tårttåget bara en knasig idé och något som vi bara var tvungna att testa i samband med att vi släppte vår senaste kollektion av tårtor, säger företagets VD Urban Nyberg. Att det skulle göra sån succé hade vi aldrig kunnat tro!

Under tårttågets färd genom Mölndal och Göteborg beräknar Steinbrenner & Nyberg bjuda stadens invånare på över tusen bitar tårta i timmen. Minst fem tårtor från nya Kollektion 2018 följer med. Vilka tårtor det blir är en stor hemlighet. Hemlighetsmakeriet hos konditorerna startade redan i vintras, varken butikspersonalen eller kunder har en aning om vilka tårtor det blir.

  • Men gott blir det, det vågar vi lova, skrattar Urban. Bäst av allt är ändå att vi får chansen att träffa så många nya och gamla kunder, säger han. Att vi kan sprida så mycket glädje med hjälp av tårta, det är helt magiskt, det finns alltid tillfälle att njuta av tårta!

Idag består Steinbrenner & Nyberg av åtta härliga konditorier och butiker runt om Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. Stora planer väntas 2018 då företagets hittills största enhet kommer att öppna mitt i Mölndals innerstad vid Ulla Jacobssons plats.

För aktuell information om tårttåget, se hemsidan www.steinbrenner-nyberg.se eller följ oss på Instagram och Facebook!

För frågor och information:
Ebba de Flon, pressansvarig
Telefon: 031-156073
Mail: ebba@steinbrenner-nyberg.se