Tårta på spåret skapar kaos.

Lördagen den 15e september är det dags igen för Steinbrenner & Nybergs årliga tårttåg. Det är nionde året i rad som vårt lilla tåg tuffar igenom Mölndal och Göteborg. Tåget kommer starta från bageriet på Alfagatan vid lunchtid för att via nya Mölndals innerstad tåga vidare in mot Korsvägen, Götaplatsen, Saluhallen och via Järntorget, Haga och Slottsskogen ta sig tillbaks till tårtornas ursprung. Under rutten kommer våra goa konditorer och medarbetare dela ut närmare 4 000 bitar tårta för att fira det godaste som finns och dessutom med en massa nyheter lastade…

– En knasig tanke som rullar på kan man säga, idéer kommer och går men denna består ler företagets VD Urban Nyberg. Vid stoppet utanför Universeum förra året insåg jag att göteborgarna har skaffat sig en ny tradition så här i mitten av september. Glada tillrop och leenden överallt precis så som vi vill att just tårtan ska upplevas!

Under färden genom Mölndal och Göteborg beräknar vi att bjuda stadens invånare på över tusen bitar tårta i timmen. Våra fantastiska konditorer har smakat, viskat, vispat och dekorerat. Vilka tårtor det blir är en stor hemlighet fram till och med lördag.

– I år har konditorerna varit extra kreativa, så kreativa att vi fått spara en och annan ide till nästa år för att inte göra kunderna helt konfysa meddelar Urban. Det blir många nya smaker och kombinationer i år, vilket än mer stärker vår tro på att tårtans möjligheter är oändlig och att det alltid finns tillfälle att njuta en tårta.

Steinbrenner & Nyberg har dessutom vuxit sig ännu större nu med totalt nio konditorier och butiker runt om Göteborg, Mölndal och Kungsbacka. Vårt senast tillskott ligger mitt i nya Mölndals innerstad vid Ulla Jacobssons plats, där vi slog upp dörrarna 23 augusti. Vispinstallationen är i sig värd ett besök, om man nu inte redan har fastnat för ett gott bakverk eller ett nyttigt bröd innan man hunnit fram till denna.

För aktuell information om tårttåget, se hemsidan www.steinbrenner-nyberg.se eller följ oss på Instagram och Facebook.

För frågor och information:
Robbin Westerlund, Marknad
Telefon: 031-156073
Epost: robbin@steinbrenner-nyberg.se