Senaste nytt
Chokladbollens dag
Chokladbollens dag - Lördag 11 Maj Dessa välkända små mästerverk består av havregryn, socker, kakao och kaffe. För smakens och upplevelsens skull har vi dessutom mandel i. Sen rullar vi dem i mörk choklad-couverture och kokos. En svårslagen favorit hos många, även...
Våffeldagen 25 Mars
Finns det nåt bättre än en nygräddad våffla med sylt & grädde. Nepp!Därför tänker vi såklart grädda våfflor på våffeldagen. Låter smarrigt eller hur?Isåfall är du välkommen till någon utav våra konditorer på Östra Larmgatan, Stora Saluhallen,Kongahälla,...
Mazarinens dag 13 Mars
Våra mazariner är mjuka och saftiga med frisk fondant gjord av florsocker och färska ekologiska apelsiner. Kakan bakas av mandelråmassa med 67% mandel & 33% socker, hela ägg och ett vegetabiliskt margarin utan palmolja. Vår mazarin är bakad helt utan gluten och...
Bröllopsprovsmakning
Nu är det äntligen dags för våra efterlängtade bröllopsprovsmakningskvällar för årets alla brudpar. Under kvällen har ni möjlighet att titta på våra bröllopstårtor, provsmaka, ställa frågor och få tips&råd inför erat bröllopstårtval. Datum:14 Mars kl. 19.0026 Mars...
Fössta tossdan i mass
Heja Småland! Idag är det Smålands nationaldag, iallafall om man lyssnar på smålänningarna själva. Denna dag firas såklart med massipantååta. Och vi har fyllt butikerna med färglada tååtor.
Massipaantååååta
Fössta tossdan i mass! Inofficiell nationaldag i Småland. En tradition som växer sig större och större för varje år. Självklart gör vi som alla smålänningar och äter massipantååta 7 mass. Vi bakar massipantååta i storlekarna 2 bitar, 4-6, 8 och 10-12 bitar. Alla i...
Våra konditorier
Sopp & Dessertbuffé
Bageributiken v. 30
Sopp&Dessertbuffén har tagit paus över sommmaren. Välkommen åter v. 34
Sopp & Dessertbuffé
Östra Larmgatan v. 30
Sopp&Dessertbuffén har tagit paus över sommmaren. Välkommen åter v. 34