Alla hjärtans dag – kärlekens dag!

Idag sprids kärleken mer än någonsin förr, till vänner, familjen, partnern och kollegorna. Och vi får känslan att det inte är någonting vi behöver snåla på alls! Vi har så klart massvis att erbjuda i kärlekens tecken dagen till ära och det är bara att svänga om närmsta butik för att få tag på det du behöver!

Hjärtbrödet – ett smaskigt bröd format av som ett hjärta. Micke och gänget i bageriet blandar ekologiskt råg & vete med kruskakli. Eller varför inte en liten bakelse? Våra innehåller denna dag en drömbotten med ett lager vaniljkräm, en jordgubbe och karamellmousse och dekoreras sen med ett hjärta i marsipan. Choklad är ju givet denna dag till en stor bukett röda rosor. Vi har fina plåtaskar i retrostil fyllda med 8 st praliner med hallontryffel. Så ljuvligt goda och perfekt att ge bort! Och så har vi så klart tårtor med. De finns i stor eller liten, beräknad för 6 bitar eller 2. Innehåller sockerkaksbotten, hallonsylt, kokt vaniljkräm och hallongrädde. Garneras med röd marsipan och finns med tre fina budskap.

Massa kärlek skickar vi från Steinbrenner & Nyberg till alla våra fantastiska medmänniskor och kunder som ger oss energi och livsglädje varje dag!
Alla hjärtans dag x2 foto