tårtkalas malinUnder sensommaren och hösten är det fullt med aktiviteter och nyheter hos oss. Nedan kan du läsa vad som ligger i görningen.

Tisdag 14 augusti öppnar vi åter Östra Larmgatan efter renovering.
I den uppfräschade serveringen kan ni njuta av ett glas champagne och något gott från vår nya bistromeny. Självklart serverar vi även vår berömda sopplunch med dessertbuffé. Nu erbjuder vi även gratis Wi-Fi till våra gäster.

Steinbrenner & Nyberg på Kulturkalaset 14-19 augusti
Under Göteborgs Kulturkalas hittar ni oss på barnkalaset inne i Trädgårdsföreningen. Vi serverar kaffe, bullar, kakor och mycket mer. Självklart har småknattarna särskilt förmånliga priser hos oss.

tårtkalasÅrets stora Tårtkalas går av stapeln 22 september
Nu är det åter dags för vårt årliga tårtkalas. Den 22 september lastar vi vårt tåg fullt med tusentals smakprover på höstens nya tårtkollektion. Se till att hålla dig i centrala Göteborg vid lunchtid så bjuder vi på tårtkalas! Mer information kommer.

Vi öppnar ny butik i Långedrag!
Under hösten får vi ytterligare ett tillskott i familjen, närmare bestämt på Redegatan 9 i Långedrag (bredvid Hemköp och Fiskvagnen Påvelund). Renovering av lokalen är i full gång den 10 september öppnar vi.