Nu är hösten verkligen här och det är mycket som händer hos oss på Steinbrenner & Nyberg. Därför tänkte vi ge er några viktiga datum att lägga på minnet så ni inte glömmer att fira med oss.

OKTOBERFEST 23 Oktober – 31 Oktober
Bageributiken i Mölndal kör oktoberfest tillsammans med Angela Steinbrenner som har plockat fram några av hennes tyska favorit godsaker. Här hittar ni allt från sauerkraut till olika korvar och självklart passar en öl till dessa delikatesser.

HALLOWEEN 26 Oktober – 1 November
Fira hela denna ruggiga och kusliga veckan med spökiga bakelser eller en höstiga Dripcake. Hela veckan kommer vi baka Joels pumpabröd som är bakat på ekologiskt vetemjöl, kruskakli och surdeg. Det är sedan doppat i pumpafrön, ost och svartpeppar. Han kommer även baka en spicy chilibulle som passar utmärkt till Halloween.

GUSTAV ADOLFSDAGEN 6 November
Fira kungen av Göteborg! Vi firar med 2 av våra klassiska smaker, en vit chokladmousse med hela hallon och en mjuksockerkaka. Sedan har vi såklart vår mörkare variant med nougat och rostade hasselnötter på en chokladbotten.
I år har nog konditorerna även en och annan överraskning.

FARSDAG 8 November
Pappa är bäst, ingen protest. Självklart får vi inte glömma att fira alla pappor söndagen den 8 November. Skäm bort pappa med en 2 bitars dripcake, en bakelse eller varför inte några lyxiga praliner. Mums.