Imorgon är vi med och samarbetar med Arla inför vårens tre kosläpp! Varje konditori kommer imorgon att stå laddade med 250 kanelbullar vardera som ska delas ut gratis till er morgonpiggaste gäster :). Fyra stycken per hushåll. Nedan kan ni läsa vad Arla själva har skrivit.

“Varje vår delar vi ut hundratusentals bullar på Arlagårdar runt om i landet. Varför? Kosläpp så klart! Men i år blir det andra bullar. På lördag tar vi kosläppet hem till dig – och bullarna också!

 

På fredag kan du som bor nära något av konditorierna på kartan gå dit och få bullar. Vänta sedan med att äta bullen till lördagens livesändning för bästa möjliga upplevelse. Du kan så klart äta den redan på fredag men då får du lova att i alla fall tänka på kosläpp under tiden du äter.

 

Varje konditori har cirka 250 bullar. Högst fyra per person. Det är alltså ganska troligt att bullarna kommer ta slut, så försök vara ute i god tid. Skulle du missa chansen kan du alltid kavla upp ärmarna, hämta brödkaveln och baka den äkta kosläppsbullen.” 

Följ länken nedan för att följa kosläppen

https://www.arla.se/event-sponsring/koslapp/live/