Bakom våra bröd har det alltid funnits kunskap, känsla och hantverk. Efter noga övervägande har vi nu tagit ytterligare ett steg framåt och för utvecklingen vidare. Tradition och erfarenhet möter ny teknik för ett fulländat resultat.

Köp två olika av våra nya matbröd så bjuder vi på en påse småkakor. Välj mellan Rye Honey, Pappa Durum, Valnöt, Äppelgrova och Baguette.

Vad är det som är nytt? Vi började med att investera i en helt ny stenugn som möjliggör en högre temperatur än vi tidigare bakat med. Detta innebär att vi nu kan arbeta med lösare degar som jäser i minst 24 timmar för att mogna och optimera smaken. Den ökade hettan som möter degen vid kontakt med stenen ger brödet en härlig skjuts uppåt och vi ser att ytan spricker vackert av den kraft som uppstår inuti. Brödets skorpa utvecklas snabbare och får en helt ny krispighet. Den lösa degen gör även brödet saftigare och inkråmet lite segare.   Vi tycker att denna metod gjort våra bröd ännu godare och hoppas ni tycker detsamma!   Med vänliga hälsningar och varsamma händer Angela, Daniel, Micke och Robin