Oj, vilken helg som närmar sig, Göteborg visar sig från sin bästa sida med massor av kul saker som händer, dessutom verkar vi få bra väder iallafall under fredagen så det är bara att njuta av altt härligt som Göteborg har att erbjuda, här kommer några av våra tips:

Fredag 19:e

Akrobatuppvisning i Saluhallen med Cirkus Titan kl 15 och 16. Samtidigt kan du givetvis göra dina inköp i vår butik i Saluhallen eller varför inte ett glas vin på Restaurang Amanda Boman.

akrobat saluhallen

 

 

Vad drömmer barn om? 

Vi slår ett slag för konstnären Aviad Arik Herman senaste konstprojekt där vi även varit med och bjudit deltagarna på Hallongrottor, du som besöker eventet kommande dagar kommer inte få några hallongrottor men väl en massa annat intressant

Här läser du mer om vad det handlar om, missa inte!

herman

 

Lördag 20:e

Midnattsloppet 

På lördag är det dags för Midnattsloppet, för dig som inte själv kommer att springa så går det ju att roa sig med att titta på andra som gör det, varför inte slå sig mer på någon uteservering i området runt Majorna, Masthugget och Slottskogen. Är du ute i god tid så har butiken på Linnegatan öppet till kl 14.

varvet