LillamajVälkommen till Mat & Musik
Från slutet av februari och framåt gästas vi av lokala Göteborgsmusiker som spelar både egna alster och känd musik. Njut av god mat och god dryck till sköna toner i vår bistro på Östra Larmgatan 6.

FREDAGAR KL. 17.00 – 20.00

Lillamaj 19 april
LillaMaj är 90-talsnostalgikern som älskar populärkultur och som spenderade ändlösa timmar framför MTV som tonåring. Till våren släpper göteborgsdottern första singeln “No Light & Too Late” från kommande debutplattan “We’re All Stars in the Universe of Broken Dreams”, en skiva skapad helt enligt “gör det själv”-modellen tillsammans med producent Attila Bokor. Med influenser från olika håll men med hjärtat i rättfram pop, vill hon göra musik som får dig att dra på dig dansskorna, eller sällskapa dig under en nattsvart himmel när livet inte blev som du tänkt. Framförallt vill hon få dig att känna.

The Basement 26 april
“The Basement är ett band som föddes i en dunkel källare. Vi hittade varandra i blues/popiga tongångar där spelglädjen sattes i första hand. De olika röstkvalitéerna ger ett bredd sound och stor variation och våra olika erfarenheter kan höras genom musiken.”