I kväll är det premiär för SVTs nya serie “En tysk, en fransk och en husman” Här duellerar två kockar om vem som kan laga bästa maten, serien spelas in i Saluhallen i Göteborg och i kvällens avsnitt även hos oss i bageriet i Mölndal. Serien kommer att visas under 5 tisdagar framöver så bänka er i sofforna så hoppas vi på riktigt god underhållning.
Nyhetsbrev
Känner du smaken? Ett sött och krispigt lager av pärlsocker på en nybakad bulle med kardemumma, smör och kanel som fyllning. 🤤![]()
Vi har även en hemlig ingrediens för att få dem extra smakrika och krämiga - nämligen råmandelmassa! 🙏 Dessa bakas vaaarje dag i vårt bageri ute i Mölndal.![]()
Välkomna in!
... Se merSe mindre
Vi håller tummarna för ett riktigt gottigt svampår i skogen! 🌲 Men lyckligtvis kan du få en kantarellmacka året runt hos oss oavsett. 🫶 ![]()
En krispig toast på ljust surdegsbröd fylld med kantareller, champinjoner, grädde, persilja och grana padano tillsammans med sallad och syrlig dressing räddar lunchen när den kvarglömda matlådan står kvar hemma på diskbänken...![]()
Välkomna in!
... Se merSe mindre
Solängens kardemummakaka är svårslaget tillsammans med en kopp rykande kaffe eller sprittande lemonad. Den tar en tillbaka till svunna sommardagar med eftermiddagsfika i trädgården under äppelträden. ☀️ Detta är ett säkert kort var du än befinner dig eller är på väg. Kom och fika hos oss, eller ta med dig på sommarvisiten hos grannen.![]()
Välkommen in! 🌿🌼
... Se merSe mindre