Denna vecka är Urban vår VD veckans profil på Årets konditors facebook och instagram.

Vi får hoppas att veckan kommer att bjuda på en del överaskningar.

 

“Hej Urban Nyberg här, jag var Årets konditor 1989 och är kommer från Lidköping eller Liich, som vi säger som kommer där ifrån. Visste du förresten att det är Sveriges konditori tätaste stad? Utmana mig gärna med argument emot dettaJ

I dag driver jag Steinbrenner & Nyberg i Göteborg, Mölndal och Kungsbacka ihop med Håkan och Angela Steinbrenner. Angela träffade jag när vi båda var med i kocklandslaget 1989-92 och sedan dess har vi bakat i princip varje dag även om det mest idag är Angela som står för bakande och skapandet jag har blivit ”siffernisse” även om det händer att Angela ropar ner mig i bageriet för att rulla chokladbollar, dra ihop några plåt med lussekatter och jag är fortfarande grym på att spritsa bröllopstårta.

Mina största inspiratörer inom konditoryrket är Lennart Albertsson och Herman ”Max” Grave som stöttade mig under mina första stapplande år genom yrket, och sedan vidare föra att genomföra mina tankar in i företagets fantastiska värld.”

Du följer oss väl på Facebook och Instagram?

urban1